Menu
Your Cart

Mac Lean

Mac Lean Parketveer 20 Stuks - 11mm Spanveren voor zwevende vloer
Nieuw
Merk: Mac Lean Model: Parketveer
De Mac Lean parketveren van 11mm worden geplaatst tussen de (zwevende) vloer en de muur. Ze houden de vloer op spanning zodat naadvorming wordt geminimaliseerd. Doorgaans worden de veren om de 30 - 40cm aan de lange zijde geplaatst.Deze stalen legveren houden de juiste afstand tot de wand bij uw lam..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Mac Lean Parketveer 20 Stuks - 6mm Spanveren voor zwevende vloer
Nieuw
Merk: Mac Lean Model: Parketveer
De Mac Lean parketveren van 6mm worden geplaatst tussen de (zwevende) vloer en de muur. Ze houden de vloer op spanning zodat naadvorming wordt geminimaliseerd. Doorgaans worden de veren om de 30 - 40cm aan de lange zijde geplaatst.Deze stalen legveren houden de juiste afstand tot de wand bij uw lami..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Mac Lean Plintenschaar Voor Plakplint - Verstektang - Verstekschaar - Plintenknipper - Verstekkniptang
Nieuw
Merk: Mac Lean Model: Plintenschaar
De Mac Lean Plintenschaar is een handige tool voor het op maat knippen van een plakplint. Doordat de schaar is voorzien van een gradenverdeling, is een correcte hoek zo afgeknipt. De plinten heeft verstekhoekmarkeringen voor 45°, 60°, 75°, 90°, 105° en 120°. Ook is de schaar te gebruiken voor kunsts..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Mac Lean Model: Legset
De Mac Lean professioneel installatiekit is een set onderdelen om de plaatsing van je laminaat- of parketvloer te vergemakkelijken. Deze kit bestaat uit een slagijzer, een stootblok en plastiek uitzettingswiggen.Het slagijzer maakt het mogelijk om planken te plaatsen op moeilijke plekken, tegen een ..
€14,99
Excl. BTW:€12,39
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
MONOO gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Privacy Policy.