Menu
Your Cart

Hakal Line

Merk: Hakal Line Model: Dubbelwandige Glazen
Dubbelwandige glazen houden warme dranken warm zonder brandende vingers en koude dranken koud zonder rommelige condensatie, waardoor ze de ideaal zijn voor elke drank, van cocktails tot warme chocolademelk. Ook voor een heerlijk latte macchiato.Set van 2 stuksInhoud: 450 MLMateriaal: GlasProduct bre..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Hakal Line Irish Coffee Glazen met Handvat Set van 2 Stuks - Koffieglazen – Macchiato Glazen Hakal Line Irish Coffee Glazen met Handvat Set van 2 Stuks - Koffieglazen – Macchiato Glazen
Nieuw
Merk: Hakal Line Model: Irish Coffee Glas
Deze koffie-/ theeglazen van het merk Hakal Line zijn perfect voor een heerlijke latte macchiato of een Irish Coffee, maar zijn ook geschikt voor andere koffie's of andere warme dranken. Deze geharde sterke glazen, hebben een mooi design en zijn geschikt voor de vaatwasmachine en is verpakt per 2 st..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Hakal Line Latte Macchiato Cappuccino Glazen Met Handvat - Set van 2 Stuks - Irish Coffee Glazen - Koffieglazen Hakal Line Latte Macchiato Cappuccino Glazen Met Handvat - Set van 2 Stuks - Irish Coffee Glazen - Koffieglazen
Nieuw
Merk: Hakal Line Model: Irish Coffee Glas
Deze Colombian koffie-/ theeglazen van het merk Hakal Line zijn perfect voor een heerlijke latte macchiato of een Irish Coffee, maar zijn ook geschikt voor andere koffie's of andere warme dranken. Deze geharde sterke glazen, hebben een mooi design en zijn geschikt voor de vaatwasmachine en is verpak..
€4,99
Excl. BTW:€4,12
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
MONOO gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Privacy Policy.